Internal dining area. Photo credit: Marcel van der Voorst
L: The timber clad walls hide doors to the more private rooms. R: Dining area. Photo credit: Marcel van der Voorst
The white and light timber elements create lightness. Photo credit: Marcel van der Voorst
L: New kitchen integrates with restored old ceiling. R: From kitchen looking back into property. Photo credit: Marcel van der Voorst
Stairwell bathed in light
L: New walls complements the older stairwell and dark banister. R: The corridor allows light right through the building. Photo credit: Marcel van der Voorst
White walls and bright floors uplift the master bedroom
Exterior view from street

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved. Website designed by Mack Phillips & Allard Architecture Hosting by Colibri and ABC Sites

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved.